Haandertrock

HAANDERT ROCK 8

Na een jaar vertraging door corona opent Cultureel Centrum de Haandert op 6 november eindelijk haar deuren voor Haandert Rock 8. De bands, die reeds voor 2020 op het affiche stonden, staan te springen om er op 6 november een onvergetelijke avond van te maken.

Dus ben erbij!!

 

De opening van Haandert Rock 8 wordt verzorgd door The Daffodils.

Vijf jonge, gedreven muzikanten staan te popelen om het grote publiek kennis te laten maken met hun uitdagende optreden. De band heeft hun rock/bluesnummers al op  vele podia in de omgeving gespeeld en zijn nu  klaar om heel Limburg en omstreken te veroveren. Met een dynamische show weten ze vol passie iedereen terug te brengen naar de essentie: de muziek!

 

Cool’O’Keefe is een ‘oude getrouwe’ voor Haandertrock. De band haalt zijn invloeden uit de rock/blues en funk. De leden maken al hun leven lang muziek op de manier zoals het hoort: vol emotie, gemeend en uit het hart. Zij geven bestaande nummers een ander jasje, zonder de essentie van het nummer uit het oog te verliezen.

Het optreden van Cool’O’Keef is er een om niet te vergeten. Dus: see it, hear it, feel it. love it!

 

Als afsluiter komt Mad Murdock op de bühne. Mad Murdock heeft in 2016 een onuitwisbare indruk gemaakt tijdens Haandert Rock 4. De zaal stond op zijn kop en dat zal op 6 november as. niet anders zijn.  Mad Murdock zet een energieke podiumact neer met alleen maar bekende rocknummers. Wie kent de nummers van Led Zeppelin, Golden Earring, Status Quo, Muse  en U2 niet. Deze groep staat garant voor een spectaculaire  afsluiting. .

Check them out!

 

Coronamaatregelen

We volgen de maatregelen rondom covid-19 zoals die op 6 november van toepassing zullen zijn.

Check voor meer informatie onze website: www.haandertrock.nl

 

De echte liefhebber noteert in zijn/haar agenda:

Haandert Rock 8, 6 november 2021, aanvang 19.00 uur, gratis entree!

The event is finished.

Datum

06 nov 2021
Expired!

Tijd

7:00 pm - 12:00 am

Locatie

Haandert Zaal 1

Organisator

haandertrock
Website
http://www.haandertrock.nl
Scroll Up