Over de Haandert

Cultureel Centrum De Haandert is een multifunctioneel zalencentrum gelegen in het hart van Tegelen. De Haandert beschikt over 2 zalen, een foyer en diverse vergaderruimtes.

Cultureel Centrum De Haandert is een multifunctioneel zalencentrum gelegen in het hart van Tegelen. De Haandert beschikt over 2 zalen, een foyer en vergaderruimtes.
Elke zaal biedt zijn eigen mogelijkheden en kan geheel naar uw eigen wens ingericht worden.

Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw feesten en partijen in welke vorm dan ook. Maar ook staan we voor u klaar om een koffietafel te serveren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op!

Ligging
Cultureel Centrum de Haandert is gelegen in het hart van Tegelen met een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren!
Het NS station ligt op een steenworp afstand. Dit alles maakt dat de bereikbaarheid van de Haandert optineel is!

Mogelijkheden
Elke zaal biedt zijn eigen mogelijkheden en heeft zijn eigen charme. Zo heeft Zaal 1 met z.n balustrade een warme en intieme sfeer. Zaal 2 daarentegen is uitermate geschikt voor een concert. De geweldige akoestiek wordt tot in de verre omtrek genoemd.

Beide zalen kunnen geheel naar uw eigen wens ingericht worden.
Informeer eens naar de mogelijkheden! De foyer kan apart gehuurd worden, maar is ook goed te combineren met het gebruik van de zalen.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw vergaderingen, koffietafels en uitvaarten, maar ook voor bruiloften of feestjes, groot of klein!

Cultureel centrum de Haandert

Cultureel Centrum De Haandert is een multifunctioneel zalencentrum gelegen in het hart van Tegelen. De Haandert beschikt over 2 zalen, een foyer en vergaderruimtes.

Zaal I (Afmetingen l x b x h, 21 meter x 14 meter x 6.20 meter)
Capaciteit:
Staand: 700 personen
Concertopstelling: 240 personen
Zittingopstelling: 200 personen
Dineropstelling: 120 personen

Zaal II (Afmetingen l x b x h, 21 meter x 19 meter x 9 meter)
Capaciteit:
Staand: 1300 personen
Concertopstelling: 500 personen
Zittingopstelling: 500 personen
Dineropstelling: 320 personen

Vergaderlokalen
Geschikt voor groepen van 5 tot 40 personen.

Onze algemene huurvoorwaarden d.d. januari 2015 zijn van toepassing op onze overeenkomsten. Deze zijn gedeponeerd bij Kamer van Koophandel en de rechtbank onder nummer: 8/2015.

Verenigingen
Voor wat betreft de activiteiten die in de Haandert plaatsvinden is er een onderscheid te maken in wekelijkse en incidentele activiteiten. In het verlengde hiervan beschikt SGT dan ook over een aantal vaste incidentele huurers.

Diverse verenigingen komen voor hun wekelijkse receptie naar de Haandert. Uiteraard maken zij voor hun concerten en voorstellingen ook gebruik van de aanwezige faciliteiten.

Scroll Up